Thursday, August 27, 2009

Pasta med biffröra


4 portioner

500 g lövbiff, jag strimlade dock entrecôte istället
2 tsk olivolja
100 g champinjoner
2 msk vitlök, hackad
1 purjolök, liten
1 stånd broccoli
1 morot
2 dl sour cream
1 msk dijonsenap
2 msk dragon, färsk, grovhackad
Pasta

Koka pastan. Strimla biffen, klyfta champinjonerna, strimla purjolöken, skär broccolin i små buketter och strimla moroten. Hetta upp oljan i en kastrull och fräs grönsakerna hastigt på hög värme några minuter, ta upp dem och lägg åt sidan. Hetta på nytt upp kastrullen och fräs köttet hastigt, ta upp och lägg åt sidan. Tillsätt grädde, senap och dragon i kastrullen och låt det koka någon minut. Vänd sedan i pasta, grönsaker och kött, smaka av med salt, svartpeppar och eventuellt mer senap och dragon.

No comments:

Post a Comment